Inschrijfformulier

Lijkt jou het ook leuk om lid te worden van Scouting st. Andries Weurt? Of lijkt het je super om leiding te geven aan een enthousiaste groep kinderen? Vul dan je gegevens in op het inschrijfformulier. Na het invullen van je gegevens neemt het bestuur contact met je op. Je bent niet meteen lid, je kunt altijd eerst 4 keer vrijblijvend komen meedoen, voordat je besluit lid te worden.

Jouw gegevens
Vul hieronder jouw persoonlijke gegevens in. Met deze gegevens schrijven we je in als lid van Scouting.

Inschrijfformulier
Voornaam
Voorletters
Tussenvoegsel
Achternaam
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer jeugdlid
Geboortedatum
Geboorteplaats
Overige informatie die voor ons belangrijk zijn
Naam ouder/verzorger 1
Telefoonnummer ouder/verzorger 1
Naam ouder/verzorger 2
Telefoonnummer ouder/verzorger 2
Om onze contributie zo laag mogelijk te houden haalt Scouting Weurt iedere eerste maandag van de maand oud papier op. Dit is vanaf 18:00 uur tot ongeveer 21:30 uur. Kunnen wij ook op u rekenen?
Overige (bij oud papier)
Tijdens opkomsten maken wij foto's. Deze vinden wij leuk om te delen. Dit doen wij in de ouderapp groepen en op social media (facebookgroep Scouting Weurt) Ook gebruiken wij sommige toffe foto's voor onze website.
Als u ervoor kiest om uw gegevens te verbergen kan de groepsleiding ook niet uw gegevens inzien. Zij zullen dan persoonlijk moeten vragen naar uw gegevens voor whatsapp groepen en maillijsten
Voor de privacy wetgeving moet u ervan op de hoogte zijn dat wij deze gegevens per e-mail binnen krijgen en dat wij deze gaan verwerken in een online systeem van Scouting Nederland. Ook zullen wij deze gegevens verwerken in afgeschermde en met wachtwoord beveiligde excel lijsten voor onze eigen administratie. Als u hiermee niet akkoord bent moet u contact opnemen met info@scoutingweurt.nl