Inschrijfformulier

Lijkt jou het ook leuk om lid te worden van Scouting st. Andries Weurt? Of lijkt het je super om leiding te geven aan een enthousiaste groep kinderen? Vul dan je gegevens in op het inschrijfformulier. Na het invullen van je gegevens neemt het bestuur contact met je op. Je bent niet meteen lid, je kunt altijd eerst 4 keer vrijblijvend komen meedoen, voordat je besluit lid te worden.

Jouw gegevens
Vul hieronder jouw persoonlijke gegevens in. Met deze gegevens schrijven we je in als lid van Scouting.

Hieronder komen de gegevens van het jeugdlid

Aanvinken wat van toepassing is; wanneer de gegevens verborgen zijn, zijn ze niet inzichtelijk voor iedereen die de
ledenlijst van de Scoutinggroep mag gebruiken. Alleen personen binnen de groep die de gegevens functioneel nodig hebben (zoals de penningmeester, het leidingteam en de ledenadministratie) hebben hiermee inzicht in de strikt noodzakelijke gegevens.

Gegevens verbergen?
JaNee

Hieronder komen de gegevens van de ouders/verzorgers

Beeldmateriaal
Via onze website en social media kanalen houden we iedereen graag op de hoogte van de activiteiten van onze groep.
Hiervoor maken we gebruik van foto’s en video’s.

Ik heb geen bezwaar tegen het plaatsen van foto’s en video’s waarop ik mogelijk te zien ben
Geen bezwaarWel bezwaar

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.