Het groepsbestuur is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de groep: de kwaliteit van het spel, een clubhuis, voldoende leiding en een financieel gezonde vereniging. Verder bestaat het bestuur uit:

Voorzitter: Gijs Holterman.
Secretaris: Ellen Willems.
Penningmeester: Dominik Jansen is onze penningmeester, naast dat Dominik penningmeester is, is hij ook leiding van de Welpen.
Groepsbegeleider: vacant.
vertegenwoordiger regioraad: Dennis van Werkhoven is vertegenwoordiger van de regioraad,. Tevens is Dennis leiding bij de Scouts.
Algemeen bestuurslid: Tim Tap is algemeen bestuurslid en is verantwoordelijk voor het onderhoud van onze blokhut, tevens is Tim leiding bij de Scouts.

De groepsraad kiest de leden van het groepsbestuur. Iedere bestuurder treedt na een bepaalde termijn af en kan zich dan opnieuw verkiesbaar stellen. Het bestuur laat zich adviseren op het gebied van kwalificaties door de groepsraad.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben voor het bestuur? Deze is te bereiken via bestuur@scoutingweurt.nl. Klachten en andere zorgen kunt u delen met onze groepsbegeleider. Deze is te bereiken via groepsbegeleider@scoutingweurt.nl